Om oss

”En och två tre lipsianer, fyra fem och sex lipsianer. Sju och åtta, nio lipsianer tio lipsaner ropar HEJ!” 

HEJ!

Vi är studentföreningen LIPS för Linnéuniversitetets Psykologstudenter! Välkommen hit! Vi som sitter i styrelsen presenteras under ”Styrelsen 2017”, kika in där också vettja!

Psykologprogrammet här på Linneuniversitetet är relativt nytt; den första kullen tog examen sommaren 2016. Varje höst tar psykologprogrammet emot 35 nya studenter vilket gör att vi är en ganska liten, mysig förening som jobbar mycket för vår gemenskap genom diverse påhitt, t.ex. sittningar, fredagsfrukostar, spelkvällar, LIPSdagen och crawl – oj hur kunde jag ens för en sekund glömma NOLLNINGEN?! Nollningen – en vecka där vi alla samlas för att välkomna alla er nyaste nya nollor på bästa sätt! Hold on tight, spidermonkey! (Ja jag kanske just citerade Edward i twilight…)

Mitt i allt detta värnar vi dessutom om andra saker – till exempel allas lika värde. Därför har vi skapat en tradition om att vara med i PRIDE paraden här i Växjö varje år. I år infaller den den 13 maj och vi är PUMPED! Vi är också med och anordnar AllOverall samt Allkårsveckan, vilket ger skitbra möjligheter för att träffa folk inom andra föreningar.

Vi i LIPS styrelse jobbar för att våran allas studietid ska bli så givande som möjligt. Om ni har några som helst frågor, funderingar eller tips till LIPS (Oboy, där fick jag till den!) tveka inte att höra av dig på mail: lips.styrelse@gmail.com eller på Facebook: LIPS – Linnéuniversitetets Psykologstudenter hittar ni oss på.