Sekreterare: Gosia Nilsson

1. HEJ! Vem är du?
Hej! Jag är en evig tidsoptimist med polska rötter, uppväxt i Blekingeskogarna. Har pluggat bygg i Växjö, bott några år i Malmö, sen några i London och blivit förälder innan jag bestämde mig för att sadla om och verkställa min psykologidröm.

2. Vilken termin går du och varför vill du plugga psykolog?
Jag går T3 och har alltid varit intresserad av psykologi. Man kan säga att det alltid grott ett litet frö inom mig, men det tog ett tag för mig innan beslutet om att bli psykolog mognade. Jag såg hur man kan jobba preventivt med framförallt familjepsykologi och jag kände att jag skulle vilja (och kunna) hjälpa människor att leva bättre, enklare liv med mer närhet och förståelse. Jag har dock inte bestämt mig än vad jag vill jobba med när jag blir klar – psykologyrket öppnar så många nya spännande dörrar och möjligheter.

3. Vad är din roll i LIPS och vad kan du hjälpa till med om man behöver hjälp?
Jag är sekreterare i LIPS, vilket mest innebär att jag skriver protokoll och fixar med administrativa grejer. Jag kan hjälpa dig att bli medlem eller ändra dina medlemsuppgifter.

4. Vad är det bästa med LIPS?
Gemenskapen och möjligheten att lära känna folk mellan årskullarna!

5. Vad är det bästa du vet?
Känslan av vår; när den grå vintern äntligen ger vika för värme, ljus och nystart.

6. Vad tycker du om kladdkaka?
Mumsigt! Gärna med dumlekräm och jordgubbar.

7. Vilka 5 saker skulle du inte kunna vara utan?
Kan man säga personer? I så fall skulle det vara min familj.

17904129_10211658388831779_2360194494697495666_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *