Vice Ordförande: Erik Köhler

1. HEJ! Vem är du?
Jag heter Erik Köhler och är 25 år. Vegetarian sen åtta-nio år, lite oklart. Vidare så har jag ett intresse för fotboll, dykning och surfing.

2. Vilken termin går du och varför vill du plugga psykolog?
Börjar termin 3 nu till hösten. Det finns väl en mängd anledningar till att jag pluggar till psykolog men för att vidareutveckla det lite kort så är det för dels ett intresse för just hur hjärnan fungerar samt möjligheten att kunna hjälpa människor.

3. Vad är din roll i LIPS och vad kan du hjälpa till med om man behöver hjälp?
Viceordförande, jag kan specifikt hjälpa till med tillgång till LIPSrummet men annat också. Jag driver även tisdagsfotbollen där alla psykologstudenter är välkomna.

4. Vad är det bästa med LIPS?
Det är en liten nystartad förening med möjligheter till projekt och utveckling.

5. Vad är det bästa du vet?
Svår fråga men mest euforisk blir man väl då AIK gör mål. Under ett längre tidsspann är väl att bo vid stranden och kunna gå upp och surfa innan frukost något väldigt fint.

6. Vad tycker du om kladdkaka?
Väldigt gott! Gärna med jordgubbar och florsocker.

7. Vilka 5 saker skulle du inte kunna vara utan?
Hmm utan inbördes ordning: Mobiltelefonen med hörlurar antar jag, min säng, definitivt mina solglasögon, min dator. Slutligen så AIK, det är så mycket större än en sak och ger så mycket i känsloväg att man inte skulle vilja vara utan det.

Skärmavbild 2017-07-03 kl. 17.10.22

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *