Socialt utskott: Tilda Widegren

1. HEJ! Vem är du?
Hej! Jag heter Tilda, är 25 år och kommer från Uppsala. Jag är en glad och positiv tjej som oftast både pratar och skrattar lite för högt och lite för ofta.

2. Vilken termin går du och varför vill du plugga psykolog?
Jag börjar termin 3 till hösten. Har alltid varit intresserad av att både jobba med människor och med psykologi. Att hjälpa människor är någonting jag alltid brunnit för och därmed känns programmet helt rätt.

3. Vad är din roll i LIPS och vad kan du hjälpa till med om man behöver hjälp?
Jag är eventansvarig/har hand om det sociala utskottet, vilket innebär att jag planerar alla event och aktiviteter för hela terminen och ser till så de kan genomföras. Om ni har önskemål på aktiviteter/hur dessa ska förbättras så får ni gärna vända er till mig.

4. Vad är det bästa med LIPS?
Att det ger en sammanhållning mellan alla terminer och att det är så många fantastiska medlemmar.

5. Vad är det bästa du vet?
Ohh, alltid en svår fråga. Måste jag välja en sak? Isf semester. Men bara ett par veckor per år, haha! Alltid helt fantastisk känsla när jag jobbat/pluggat hela året och sen får ett par veckor ledigt så jag kan åka utomlands och bara koppla av.

6. Vad tycker du om kladdkaka?
Allt med socker är helt awesome.

7. Vilka 5 saker skulle du inte kunna vara utan?
Min familj, resor, vänner, min mobil och kaffe

19692274_10155632058279274_1001506913_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *