Ordförande: Rickard Herting

1. HEJ! Vem är du? 
Jag är Rickard Herting, 23-årig kille från Falkenberg.

2. Vilken termin går du och varför vill du plugga psykolog? 
Jag går termin 4 jag valde att plugga till psykolog för att jag drivs av en nyfikenhet att veta hur människor fungerar kognitivt: hur och varför vi tänker som vi gör. Vad som får oss att ticka med andra ord!

3. Vad är din roll i LIPS och vad kan du hjälpa till med om man behöver hjälp?
Jag är ordförande för LIPS och är bra att vända sig till om du har generella frågor om LIPS, om du vill ingå ett samarbete med oss, om du eventuellt skulle ha några klagomål eller allmänna förslag om hur vi kan få en bättre verksamhet för våra medlemmar!

4. Vad är det bästa med LIPS?
Den nära sammanhållningen och kamratskapen bland våra medlemmar!

5. Vad är det bästa du vet?
Pizza, utan tvivel.

6. Vad tycker du om kladdkaka?
Extra kladdig och lite seg kladdkaka med knapriga kanter och grädde till är den enda kandidaten som (nästan) skulle kunna konkurrera med Pizza och testa min självdisciplin.

7. Vilka 5 saker skulle du inte kunna vara utan?
Pizza, min mobil, metalmusik, Westworld och väckarklocka.

13055258_10209639023841724_56318703120889708_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *