Nätverksansvarig: Ellinor Göransson

1. HEJ! Vem är du?
Tjo! Jag heter då Ellinor, är 24 år och kommer från Malmö. Jag är en sånn som älskar att ha lite för många bollar i luften samtidigt, brinner för allas lika värde och vill se att alla späckhuggare lever fria innan jag dör.

2. Vilken termin går du och varför vill du plugga psykolog?
Till hösten börjar jag termin 3. Jag halkade egentligen in på psykologprogrammet lite av en slump och det har känts lite för rätt för att jag ska reflektera över varför jag vill bli psykolog. Jag brinner för att hjälpa personer nå sin fulla potential, sina mål och drömmar. Det har jag väll alltid gjort men jag kopplade inte samman det med psykologyrket förrän jag blev antagen. Tidigare var jag mest inriktad på att bli läkare i brist på annat, men jag är väldigt glad att det blev psykolog istället!

3. Vad är din roll i LIPS och vad kan du hjälpa till med om man behöver hjälp?
Jag är nätverksansvarig vilket betyder att jag håller på med alla sociala medier, hemsidan, mailen till er medlemmar och även kontakten med andra utbildningar på LNU. Jag och Tilda (Socialt utskott) har ett nära samarbete så man ser mig hjälpa till med de flesta eventet också! Till mig kan man komma angående de flesta frågor men speciellt om du har något förslag på hur vi kan förbättra kontakten på olika sätt. Till mig får man också jättegärna skicka bilder och förslag på olika aktiviteter/risros och sådant. Jag blir också jätteglad om ni berättar för mig om ni inte vill synas på våra sociala medier!!

4. Vad är det bästa med LIPS?
Jag tycker det bästa med LIPS är medlemmarna. Att vi gör olika roliga saker tillsammans.

5. Vad är det bästa du vet?
Resa, absolut. Det gör jag så fort jag får chansen. Tyvärr tycker jag det är skitkul att jobba också – och som sagt så sitter jag inte gärna still så jag kommer inte loss så ofta för resor längre som jag skulle vilja.

6. Vad tycker du om kladdkaka?
Jag tycker att kladdkaka är ganska överskattat och det blir rätt lätt lite för mycket. Däremot är det gott ibland och ett tag var jag helt tokig i det. Då kunde jag göra degen och sedan äta smeten direkt ur bunken eftersom det ändå var det kladdiga som var godast. Och när en vill ha kladdkaka så vill en ha kladdkaka NU.

7. Vilka 5 saker skulle du inte kunna vara utan?
Att resa, min familj, socialt umgänge, is och morötter.

18920862_10157216182403682_1894671611344580518_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *