Kassör: Patrik Dahlberg

HEJ! Vem är du?
Jag är en T7:a från Malmö (skåning i exil) som förutom psykologi intresserar mig för ekonomi, filosofi, politik, datorspel och serier. Utifrån Myers-Briggs personlighetsprofiler är jag nog en ganska tydlig INTJ med en alldeles för nära relation till Excel och koffein.

Vilken termin går du och varför vill du plugga psykolog?
Började läsa på programmet HT2014, går nu termin 7 (HT17). Läser till psykolog för att hjälpa människor att förstå sig själva och andra. Intresserar mig mycket för hur man arbetar med självkännedom, personlig utveckling och mellanmänskliga relationer.

Vad är din roll i LIPS och vad kan du hjälpa till med om man behöver hjälp?
Jag är kassör och kan svara på frågor gällande ekonomi, pengar in och pengar ut. Jag hjälper gladeligen till med andra saker med och uppmuntrar gärna en löpande dialog om hur vi kan bli bättre och hur LIPS ska kunna utvecklas framåt.

Vad är det bästa med LIPS?
Gemenskap, sammanhållning och aktiviteter med programmets psykologstudenter tillika framtida kollegor.

Vad är det bästa du vet?
Fria tänkare

Vad tycker du om kladdkaka?
Kladdkaka är gott! Avnjutes gärna med vaniljglass, banan och baileys. =)

Vilka 5 saker skulle du inte kunna vara utan?
Excel (mitt externa arbetsminne!), Internet, Loka, Adenosin och Voluntarism

15167669_720497211459623_6305100014998602083_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *